Nov20

17

3r Workshop CGNA

Monday 20th of November 2017

El passat 14 de novembre va tenir lloc el 3r Workshop CGNA anomenat "Mejores Alimentos Mejor Salud" i organitzat pel "Centro de Genómica Nutricional Agroacuícola", de La Araucanía (Xile).

Mejores Alimentos Mejor Salud” va reunir a científics nacionals i estrangers amb diferents empreses, Pymes i productors de l'agricultura familiar camperola. L'activitat va incloure el llançament de les últimes innovacions tecnològiques del CGNA.

En aquesta jornada, la Dra. Concepción Solans, del Consell Superior d'Investigacions Científiques (CSIC), d'Espanya, va exposar la temàtica “Emulsiones en la vida cotidiana y desarrollos industriales”, tècnica que ha permiès industrialitzar comppostos pera fer aliments funcionals d'alt valor afegit.

Per a més informació accedir a

http://www.conicyt.cl/regional/2017/11/10/3er-workshop-cgna-ciencia-y-empresa/

http://www.conicyt.cl/regional/2017/11/16/3er-workshop-cgna-culmino-con-anuncio-para-mujeres-recolectoras-de-algas-de-carahue/

Nov15

17

Seminari Dept. NQB (IQAC-CSIC)

Wednesday 15th of November 2017

El proper seminari del Departament NQB tindrà lloc el divendres 17 de novembre a les 9:30 h a la Sala d’actes (IQAC-CSIC).

La conferència serà a càrrec del  Dr. Merete Bøgelund Munk i Dr. Jens Risbo que porta per títol:


How to study and generate food structure and texture: Colloidal networks, Pickering stabilization, fat particles, dispersed oleogels and bacteria