Oct10

17

Seminari del Departament NQB (IQAC-CSIC)

Tuesday 10th of October 2017

El proper seminari del Departament NQB tindrà lloc el dimecres 18 d’octubre a les 10h a la Sala B. La conferència serà a càrrec del  Dr. Raimundo Gargallo i porta per títol:
Estudi de les estructures G-quadruplex e i-motif del DNA mitjançant tècniques espectroscòpiques i quimiomètriques

Universitats catalanes s'uneixen per trobar solucions a reptes d'innovació empresarials

La Universitat de Barcelona -a través de la Fundació Bosch i Gimpera-, la Universitat Autònoma de Barcelona -a través del Parc de Recerca UAB-, la Universitat Politècnica de Catalunya, l’IQS Tech Factory, ACCIÓ i Expoquimia-World Chemical Summit uneixen esforços per proposar conjuntament solucions innovadores a problemes socials i empresarials.


 
Aquest ha estat l’objectiu de l'Open Innovation Forum, una trobada d'innovació que se celebra avui a la Fira de Barcelona en el marc de la Barcelona Industry Week, i que obre  la capacitat investigadora de les universitats a les empreses catalanes. La jornada ha donat l’oportunitat a empreses a llançar els seus reptes tecnològics i els grups de recerca han treballat per proposar solucions innovadores als problemes plantejats. Mitjançant una agenda d’entrevistes pre-concertades, les empreses i investigadors s’han reunit per explorar com desenvolupar i tirar endavant les innovacions.

Per a més informació:

http://www.uab.cat/web/noticies/detall-de-noticia/universitats-catalanes-s-uneixen-per-trobar-solucions-a-reptes-d-innovacio-empresarials-1345468590026.html?noticiaid=1345726398376