Universitats catalanes s'uneixen per trobar solucions a reptes d'innovació empresarials

La Universitat de Barcelona -a través de la Fundació Bosch i Gimpera-, la Universitat Autònoma de Barcelona -a través del Parc de Recerca UAB-, la Universitat Politècnica de Catalunya, l’IQS Tech Factory, ACCIÓ i Expoquimia-World Chemical Summit uneixen esforços per proposar conjuntament solucions innovadores a problemes socials i empresarials.
 

Aquest ha estat l’objectiu de l'Open Innovation Forum, una trobada d'innovació que se celebra avui a la Fira de Barcelona en el marc de la Barcelona Industry Week, i que obre  la capacitat investigadora de les universitats a les empreses catalanes. La jornada ha donat l’oportunitat a empreses a llançar els seus reptes tecnològics i els grups de recerca han treballat per proposar solucions innovadores als problemes plantejats. Mitjançant una agenda d’entrevistes pre-concertades, les empreses i investigadors s’han reunit per explorar com desenvolupar i tirar endavant les innovacions.

Per a més informació:

http://www.uab.cat/web/noticies/detall-de-noticia/universitats-catalanes-s-uneixen-per-trobar-solucions-a-reptes-d-innovacio-empresarials-1345468590026.html?noticiaid=1345726398376

The Department of Chemical and Biomolecular Nanotechnology (CBN) at the Institute of Advanced Chemistry of Catalonia (IQAC-CSIC) will organize the 2017 workshop, as a part of the activities for the celebration of 50th anniversary of CID, with the aim of presenting the latest innovations in the field of Nanotechnology, from the Chemical and Biomolecular point of view.

The event will take place next September 14 2017 at 9:30 in the CID Research and Development Center (Jordi Girona 18-26, Barcelona)