Notice: Undefined variable: contIte in /var/www/iqac.csic.es/qci/noticies.php on line 245

Premis del Comité Español de la Detergencia y Productos Afines (CED), i de la Société Chimique de France (SCF), a la Dra. Conxita Solans

En el marc del Congrés Internacional Formula VIII (Barcelona 4-7 juliol, 2016) , la Dra. Conxita Solans ha rebut dos premis: el Premi Micela otorgat pel CED i el Premi Pierre Fillet, concedit pel grup de Formulació de la SCF. El guardó Micela és concedeix per reconèixer la participació i contribucions a les jornades que organitza anualment el CED des de fa 46 anys. El guardó Pierre Fillet és atorgat a investigadors que han realitzat aportacions significatives en el camp de la Formulació. L’entrega d’ambdós premis es va realitzar a Barcelona, el dia 4 de juliol, durant la cerimònia d’inauguració del congrés Formula VIII.

Symposium honoring Conxita Solans

Thursday, September 8th – 2.00-5.00 pm

Conxita Solans from Barcelona  has during many years been one of the leading scientists in the field of surfactants and dispersions. She has been very active in ECIS, presenting her results at several ECIS conferences, being ECIS President and also organizing one ECIS meeting in Barcelona. Conxita will soon retire and at the occasion of her retirement she is honored by a special symposium.